26 Mayıs 2013 Pazar

Dark Circles İzle

Hugo 2011Film Hakkında :
2012 ABD yapımı korku filmi olan Dark Circles sinema filminin yönetmenliğini Paul Soter yapmıştır. Başrollerinde ise Ashley Braud, Brett Beoubay, Philippe Brenninkmeyer yer almaktadır. Dark Circles korku filminde bir aile ile birlikte şehirden uzakta bir eve taşınırlar. Eve taşındıktan sonra evde tuhaf olaylar olmaya başlar. Ailenin eve taşındıktan sonra çocukları olur ve yaşadıkları yerin çocuk yetiştirmeye uygun olmadığını farkederler. Daha uzak bir yerde bir çiftlik evine taşınırlar. Çocuklarınında olmasıyla tüm düzenleri bozulan aile birde evin etrafında bir kadın görmeye başlarlar. Hayal gördüğünü düşünen aile gitgide akıl sağlığını bozacaktır. Beğeniyle izleyeceğiniz Dark Circles korku filmini izlerken siz değerli izleyicilerimize keyifli seyirler dileriz.

IMDB : 6.6
Ülke : ABD 2012
Türü : Korku
Senaryo: Paul Soter


FRAGMAN İZLE



FİLMİ İZLE

Yolda İzle

Hugo 2011Film Hakkında :
2012 ABD yapımı macera komedi filmi olan Yolda On The Road sinema filminin yönetmenliğini Walter Salles yapmıştır. Başrollerinde ise Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Amy Adams ve Steve Buscemi yer almaktadır. Yolda On The Road macera komedi filmi aynı adı taşıyan bir romandan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Yolda On The Road filmi 1947 ‘li yıllardaki özgür ruhlu gençlerin yaşadıklarını anlatmaktadır. 2012 yapımı macera komedi filmi olan Yolda On The Road sinema filmini izlerken siz değerli izleyicilerimize keyifli seyirler dileriz.

IMDB : 6.1
Türü : Macera, Komedi
Süre: 124 Dakika
Yönetmen : Walter Salles
Oyuncular : Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Amy Adams


FRAGMAN İZLE



FİLMİ İZLE

Ölümüne Savaş 2 İzle

Hugo 2011
FİLM HAKKINDA:

Ölümüne Savaş 2 diğer dilde Half Past Dead 2 aksiyon macera ve suç konu olarak beyaz perdeye işleyen filmde ekranlarımıza en üst düzey güvenlik tedbirleri ile dolu olan bir hapishanede bulunan mahkumlardan birisinin kaçmaya teşebbüs etmesi üzerine gelişen olayları hepbirlikte izleyeceğiz. Ölümüne Savaş 2 filmini izlerken ve evinizde sevdiklerinizle sinema izleme keyfini yaşarken, Evrenselfilm olarak siz değerli izleyicilerimize iyi seyirler dileriz.

Süre: 92 Dak
Yönetmen: Don Michael Paul
Tür: Aksiyon, Macera, Suç
Yapım: 2007, ABD, Almanya




FRAGMAN İZLE



FİLMİ İZLE